Je wil dus nóg meer over mij weten?

Dat kan ; )

 

 
 
 


Dit deed ik:

1997 – 2007

WO, Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen, UvA (stage, onderzoek & scriptie onder supervisie van Prof. Dr. A. Lange, bijzonder hoogleraar in gezins- en relatietherapie). Afgestudeerd in de richting Klinische Psychologie.

 

2006

Al tijdens mijn studie is mijn interesse voor online hulpverlening ontstaan. Ik heb toen in samenwerking met prof. Dr. Alfred Lange meegeholpen aan het tot stand komen van een online behandeling voor paniekklachten.

 

2008

Publicatie scriptie. Rijst, L. Van der (2008) Zijn mannen gewelddadiger tegen hun partners dan vrouwen? Directieve Therapie 28 (1), 20-34.

 

2008-2009

Aan de slag als trainer/ coach. Naast communicatie- en assertiviteitstrainingen gaf ik individuele begeleiding.

 

2009-2012

Ik werkte als gecertificeerd online behandelaar bij Interapy, waar ik ruim ervaring opgedaan heb met het begeleiden van mensen met tal van klachten, zoals trauma-, paniek-, angst-, somberheid- en overbelastingsklachten. Ook behaalde ik er de registratie psycholoog NIP.

 

2014-heden

In 2014 heb ik de sprong in het diepe gewaagd en ben ik voor mijzelf begonnen. In mijn online praktijk combineer ik coaching met psychologie: dus ik maak gebruik van de positieve, oplossingsgerichte benadering van een coach, met de expertise van een psycholoog.

2019-heden

Sinds kort werk ik ook al illustrator - animator. Dus misschien kan ik je ook op dat vlak van dienst zijn? : )

 

 

In het dagelijks leven vervul ik vele rollen

en ook in mijn werk als coach | psycholoog.

Maar, ik ben ook.....

 
Dit ben ik ook-jes
 
 
Get in touch!

neem contact op:

De werkdagen van Je online coach zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Ik werk niet met een wachtlijst, dus we kunnen meteen aan de slag!

 

Stay in the know:

 

Stay in the know: newsletter

wil je op de

hoogte blijven?


VOLG MIJ