Je online coach
Je online coach
Online coaching: gewoon vanuit huis aan de slag. Op de tijden dat het jou het beste uitkomt!
 
 
 

 

 

Welkom lieve zelftwijfelaar!

 

Wil je niet langer meer aan jezelf twijfelen en stoppen met jezelf ter discussie te stellen? Je minder druk maken over wat anderen eventueel zullen zeggen, vinden of denken? Wil je je eigen behoeften aan durven geven zonder je daar schuldig over te voelen? Stoppen met altijd en iedereen maar te willen ‘pleasen’? En, wil je meer kunnen genieten van de gewone dagelijkse dingen en meer tevreden zijn met wat je allemaal wél (goed) doet en kan?

 

Meld je dan vandaag nog aan voor de gratis online training:

 
 
Len | Je online coach-2.jpg
background-black.jpg
 

Inhoud training:

==> Verander het verhaal dat je jezelf vertelt

==> Verkoop vaker een ‘nee’ aan anderen en een ‘ja’ aan jezelf

==> Verleg de focus naar het positieve

 

Michael:

Door het traject dat ik bij Len gevolgd heb, ben ik echt anders aan gaan kijken tegen de manier waarop ik met mijn werk omga. En ondanks dat er alleen via internet contact was, voelde ik me heel erg door Len gesteund. Ze was erg betrokken en ik heb veel gehad aan haar reacties.

 

René:

Ik had niet verwacht dat geschreven reacties me zoveel konden doen. Zat soms met een brok in mijn keel en met tranen in mijn ogen te lezen wat Len geschreven had. Het heeft me zoveel goed gedaan. Het is allemaal zo opbouwend geweest. Zonder oordeel, met een positieve draai, genuanceerd en zo op maat. Ik ben er zeker wijzer en gelukkiger van geworden en wens iedereen toe wat mij is overkomen!

background-lines-long.jpg
 
See, it's me: Len!

Ik ben Len van der Rijst (coach | psycholoog NIP)

En ik word gedreven vanuit een diepe overtuiging dat verandering mogelijk is.

 

Ik ben ervan overtuigd dat je sterker bent dan de problemen die je in het leven tegenkomt. Maar in periodes dat er veel op je afkomt, kan het lastig zijn dat te voelen. Juist dan kun je ten prooi vallen aan je “zure zelf”. Je weet wel: dat gemene, kritische stemmetje in je hoofd. Dat stemmetje dat zich afvraagt of je het wel goed doet. Dat stemmetje dat vindt dat dingen altijd beter kunnen, of dat je iets anders had moeten aanpakken. Dat stemmetje dat ervoor zorgt dat je aan jezélf twijfelt.

 

En geloof me ik kén dit onderwerp! Niet alleen begeleid ik al  jaren - met ontzettend veel enthousiasme - mensen die draak, die kwelgeest in het hoofd te temmen; ik heb ook zélf aan den lijve ondervonden dat degene met de grootste oordelen vooral in jezelf zit en we onze eigen schaduw creëren, doordat we de spotlight op de verkeerde plek leggen.

 

Bekijk hier mijn verhaal:

 
 
 
Zou jij ook zo’n (gepersonaliseerde) animatie op je website willen? Laat het me zéker weten, want naast coach ben ik ook illustrator/ animator!
 

 Je vraagt je misschien af waarom ik mijn (toch zo persoonlijke) verhaal hier met jou deel. Dat doe ik, omdat ik merk dat we ons zo eenzaam kunnen voelen. We het idee hebben dat we de enige zijn die worstelen of waar dingen niet van een leien dakje gaan. We delen tegenwoordig  - met name op social media - natuurlijk ook vooral onze successen met elkaar en daardoor gaan we onszelf, onze situatie en onze prestaties vergelijken met een norm die helemaal niet de norm is. Dit kan je het gevoel geven gefaald te hebben. Maar als iets je niet lukt, betekent dat niet automatisch dat je gefaald hebt. En, of iets een succes of een falen is, is bovendien een kwestie van perspectief; van hoe je de dingen bekijkt.

 

En daar kom ik – Len, Je online coach – om de hoek kijken! Ik leer je hoe je met meer compassie naar jezelf en je situatie kunt kijken. Hoe je kunt stoppen met het positieve in jezelf te onderschatten en het negatieve te overschatten.

 

Ben je benieuwd of en hoe ik jou verder kan helpen?

 

Wil je eerst nóg wat meer over mij weten? Dat kan! ; )

 Jet:

De reacties van Len waren heel prettig. Ze steunde me heel erg en gaf totaal geen oordeel over mij, maar probeerde juist te bewerkstelligen dat ik weer in mijn kracht kwam. Dat was net wat ik nodig had!

  

Richard: 

Ik heb het gevoel dat Len zich goed in mijn situatie kon inleven en mij daardoor ook goed kon begeleiden. Het voelde heel vertrouwd en mijn piekergedachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Heel bijzonder dat dit in zo’n kort tijdbestek mogelijk is gebleken.

background-lines-long.jpg
 
 

 Wil jij?

 

…af van de ‘ik doe het niet goed’, ‘ik kan het niet’ of ‘ik had het anders aan moeten pakken’ gedachtes?

...stoppen met jezelf ter discussie te stellen?

...je minder druk maken over wat anderen eventueel zeggen, denken of vinden?

…niet langer meer twijfelen aan jezelf (en je functioneren)?

 

DAN IS JOUW INVESTERING € 450,-

 
 

 
 

Wil jij daarnaast ook?

 

...durven aangeven dat de ander over je grens gaat zonder bang te zijn voor de reactie?

...je eigen behoeften aan durven geven zonder je daar schuldig over te voelen?

...leren de lat voor jezelf naar beneden bij te stellen en je minder verantwoordelijk voelen voor alles?

...de prioriteit meer bij jezelf leren leggen i.p.v. bij de ander?

...voelen dat jouw mening er wel degelijk toe doet?

...stoppen met altijd en iedereen maar te willen pleasen?

 

DAN IS HET TRAJECT IETS LANGER EN IS JOUW INVESTERING €595,-

Ben je student? Dan geldt het speciale studententarief. Je betaalt dan respectievelijk € 375,- of €525,- voor het uitgebreide traject.

 
 
 
 
 

Plan een (gratis)

gesprek in met Len

Mail Len voor meer

informatie of vragen

 

 De werkdagen van Je online coach zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Ik werk niet met een wachtlijst, dus we kunnen meteen aan de slag!

banner-contact-1.jpg
 

 Stay in the know:

banner-nieuwsletter-1.jpg
VOLG MIJ