Het hoe & wat

 

 
Zou jij ook zo’n (gepersonaliseerde) animatie op je website willen? Laat het me zéker weten, want naast coach ben ik ook illustrator/ animator!

In de online trajecten die ik aanbied, gaan we op zoek naar wat jou beweegt. Wat werkt al goed en kun je daar wellicht een beetje meer van doen? En wat zijn je kwaliteiten en sterke punten? Met andere woorden: hoe kun je het beste in jezelf (weer) omhoog halen?

 

Tegelijkertijd help ik je bewuster te worden van je valkuilen en hindernissen. Dus: wat zorgt er nou voor dat je stagneert? Welke (niet helpende) gedachten of patronen keren telkens terug? Hoe kun je dingen veranderen? En ook: hoe leer je accepteren wat niet te veranderen is?

 

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, gaat het bij de trajecten die ik aanbied niet om skype- of chatgesprekken. Het is een geschreven behandeling.

 
 
 
Zou jij ook zo’n (gepersonaliseerde) animatie op je website willen? Laat het me zéker weten, want naast coach ben ik ook illustrator/ animator!

Hoe een traject er in de praktijk uit ziet? Ik zal je bijvoorbeeld vragen om over een bepaald onderwerp te schrijven of iets bij te houden (bijvoorbeeld welke situaties stress oproepen en wat er dan gebeurt).

 

Ook ga je zelfstandig aan de slag met oefeningen (zoals leren grenzen te stellen, je (niet helpende) gedachten aan te pakken of meer nadruk leren leggen op je persoonlijke kwaliteiten en sterke kanten). Daarvan doe je verslag, waarop ik je vervolgens een persoonlijke reactie zal geven. En op die manier lopen we door het programma heen. Dus:

 

Wil jij?

 

…af van de ‘ik doe het niet goed’, ‘ik kan het niet’ of ‘ik had het anders aan moeten pakken’ gedachtes?

...stoppen met jezelf ter discussie te stellen?

...je minder druk maken over wat anderen eventueel zeggen, denken of vinden?

…niet langer meer twijfelen aan jezelf (en je functioneren)?

 

DAN IS JOUW INVESTERING € 450,-

 

 

Wil jij daarnaast ook?

 

...durven aangeven dat de ander over je grens gaat zonder bang te zijn voor de reactie?

...je eigen behoeften aan durven geven zonder je daar schuldig over te voelen?

...leren de lat voor jezelf naar beneden bij te stellen en je minder verantwoordelijk voelen voor alles?

...de prioriteit meer bij jezelf leren leggen i.p.v. bij de ander?

...voelen dat jouw mening er wel degelijk toe doet?

...stoppen met altijd en iedereen maar te willen pleasen?

 

DAN IS HET TRAJECT IETS LANGER EN IS JOUW INVESTERING €595,-

 
Get in touch!

neem contact op:

De werkdagen van Je online coach zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Ik werk niet met een wachtlijst, dus we kunnen meteen aan de slag!

 

Stay in the know:

 

Stay in the know: newsletter

wil je op de

hoogte blijven?


VOLG MIJ